Медовая Ферма

Добро пожаловать в уникальную игру с выводом денег Медовая ферма!

df229aac

Полезная информация о меде

Азотистые вещества в меде представлены белковыми и небелковыми соединениями. Они поступают в продукт с цветочной пыльцой и секретом желез пчел. Белковых соединений в цветочных видах меда содержится от 0,08 до 0,4%. Таким образом, вересковый и гречишный мед содержат их менее 1%, а падевой – 1-1,9%. Небелковые азотистые соединения представлены в основном аминокислотами в небольшом количестве – от 0,6 до 500 мг на 100 г меда. Содержание и спектр их действия зависят от ботанического происхождения меда, условий медосбора, а также переработки нектара (пади) пчелами.

Healing properties of honey

Linden honey - light amber, very fragrant, with excellent taste, this type of honey copes well with diseases of the kidneys, gastrointestinal tract, is useful for sore throats, bronchitis. Acacia honey is the only variety that contains equal amounts of fructose and glucose. Such honey is an ideal remedy for combating insomnia and therapy for diseases of the nervous system. Buckwheat honey is one of the most useful types, rich in amino acids and microelements (2 times more than in other varieties!). The color of buckwheat honey is dark. It vomits pleasantly in the throat, making it difficult to confuse with other dark types of delicacies. More often, buckwheat honey is used to treat anemia, colds, hypertension, and skin diseases.